DANSKE SNEKUGLER & ENGLE
DANSKE SNEKUGLER & ENGLE
Indkøbskurv 0

Om RGA Snow Globes

    

Vi er en mindre dansk virksomhed, med passion for snow globes - særligt smukke og magiske af slagsen. Størrelsen er ikke uden betydning hos RGA, vi foretrækker en vis størrelse på vores glaskugler, hvilket betyder at en RGA snow globe er en anelse større end 'normale' snow globes, fra ø100mm og op!

Vores vision er at tage snow globen til nye højder. Give den et velfortjent comeback. Bruge bedre materialer, erstatte plexiglas med glaskupler. Gøre os umage med designet. Skabe en anderledes dekorativ gave, uden at miste den kitschede nostalgi, som mange forbinder med snow globes.

Vi ser en snow globe som et lille kunstværk: en kombination af godt håndværk, håndmalede figurer, kvalitetsglas, perfekt mængde af sne/glitter, rent renset vand - og ikke mindst den krævende proces at (hånd)samle produkterne uden at få luftbobler ind i globen.

Herunder ses fotos fra produktionen af vores første kollektion, som er til salg på denne webshop. Det tager en måned at lave en prototype til en snow globe, og efterfølgende ca. 40 dage at masseproducere. Primært da der er mange hvileperioder undervejs, hvor figuren skal tørre, inden næste behandling kan ske. 

         

I jagten på den rette fabrik til at producere vores snow globes, gik vi målrettet efter en samarbejdspartner med sans for kvalitet og et moderne syn på arbejdsmiljø og -vilkår for medarbejdere og miljø. Vi skulle lede en smule, men fandt sidst i 2018 en familie-ejet fabrik i Shanghai, hvor vi i fællesskab arbejder med detaljerne på alle RGA snow globes. Denne fabrik drives af mennesker, hvis primære ambition er at forbinde 'Made in China' med produkter af høj kvalitet. Vi håber at kunne bibeholde produktionen på denne fabrik i fremtiden.

       

Alle designs er lavet i Roskilde, hvor vi har kontor og webshop/lager. I julen har vi tidligere været at finde i i Tivoli, København, dette er vi desværre ikke i 2022.

Du vil i 2022 kunne finde os på Dyssegaardens Juletræsplantage, samt Musicons Julemarked.

Kender du - eller er du - den oplagte forhandler til vores snow globes, hører jeg gerne fra dig! Send mig en mail:

Kamilla@roskildeglobeagency.dk

Herunder fotos fra en af besøgene på fabrikken, da produktionen af mine snow globes var i gang.