⭐️Vi sender med GLS til pakkeshop eller erhverv⭐️
⭐️Vi sender med GLS til pakkeshop eller erhverv⭐️
Indkøbskurv 0

Om RGA Snow Globes

    

Jeg hedder Kamilla og driver en mindre dansk virksomhed, med passion for snow globes - særligt smukke og magiske af slagsen. Størrelsen er ikke uden betydning hos RGA, jeg foretrækker en vis størrelse på mine glaskugler, hvilket betyder at en RGA snow globe er en anelse større end 'normale' snow globes, fra ø100mm og op!

Min vision var oprindeligt at tage snow globen til nye højder. Give den et velfortjent comeback. Bruge bedre materialer, erstatte plexiglas med glaskupler. Gøre mig umage med designet. Skabe en anderledes dekorativ gave, uden at miste den kitschede nostalgi, som mange forbinder med snow globes.

En snow globe er som et lille kunstværk: en kombination af godt håndværk, håndmalede figurer, kvalitetsglas, perfekt mængde af sne/glitter, rent renset vand - og ikke mindst den krævende proces at (hånd)samle produkterne uden at få luftbobler ind i globen.

Herunder ses fotos fra produktionen af min første kollektion, som er til salg på denne webshop. Det tager en måned at lave en prototype til en snow globe, og efterfølgende ca. 40 dage at masseproducere. Primært da der er mange hvileperioder undervejs, hvor figuren skal tørre, inden næste behandling kan ske. 

         

I jagten på den rette fabrik til at producere mine snow globes, gik jeg målrettet efter en samarbejdspartner med sans for kvalitet og et moderne syn på arbejdsmiljø og -vilkår for medarbejdere og miljø. Det tog lidt tid, men sidst i 2018 fandt jeg en familie-ejet fabrik i Shanghai, hvor vi i fællesskab arbejder med detaljerne på alle RGA snow globes. Denne fabrik drives af mennesker, hvis primære ambition er at forbinde 'Made in China' med produkter af høj kvalitet. 

       

Alle designs er lavet i Roskilde, hvor jeg bor og har kontor/webshop. I julen har vi tidligere været at finde i i Tivoli, København, dette er vi desværre ikke længere. I stedet kan du finde os lokalt, på Musicons Julemarked og i Paradis Iscafe, Algade 43D, 4000 Roskilde.

Siden opstart har min drøm om at erobre verden med snow globes ændret karakter. Min virksomhed er under afvikling, og jeg sælger gerne ud af restlageret i mindre eller større ordrer, hvis du fx har en stand på et julemarked * en gavebutik * en virksomhed, hvor du vil overraske medarbejderne med snow globes. Skriv efter et godt tilbud:

Kamilla@roskildeglobeagency.dk

Herunder fotos fra et af mine besøg på fabrikken, da produktionen af mine snow globes var i gang. Det var en virkelig spændende proces! Tak fordi du læste med.